Райффайзен Банк Аваль став партнером Київського міжнародного економічного форуму

7/16/2018

Райффайзен Банк Аваль та Київський міжнародний економічний форум (КМЕФ), одна з головних бізнес-подій України — оголосили про партнерство у рамках п’ятого ювілейного Форуму.

«Цілі нашого банку та КМЕФ схожі в тому, що ми прагнемо розвиватись та розвивати економіку України шляхом втілення інновацій, пошуку та використання нових можливостей. Ми беремо участь у Форумі також для того, щоб висловити своє бачення першочергових змін, які банківській системі необхідно запроваджувати сьогодні, щоб не втратити можливості завтра», — коментує голова правління Райффайзен Банку Аваль Володимир Лавренчук.

«КМЕФ — це комунікаційна платформа для лідерів бізнесу, влади, суспільства та міжнародної експертної спільноти, яка визначає найефективніший шлях розвитку України. Група Райффайзен є одним з лідерів банківської системи в Україні та у світі, її керівники нададуть дискусіям Форуму глибоку компетенцію в цій сфері», — зазначив Юрій Пивоваров, голова оргкомітету КМЕФ.

КМЕФ 2018 збере у Києві економістів зі світовим ім'ям, відомих бізнесменів, інвесторів та візіонерів. Ключовою темою Форуму стане майбутнє країн у високотехнологічному світі. Тому підвищену увагу на заході буде приділено найновітнішим технологіям. Експерти з різних сфер діяльності нададуть свої прогнози щодо того, як штучний інтелект, роботизація, блокчейн та інші технології вплинуть на бізнес і суспільство. Тема реалізованих бізнесових хай-тек-проектів також перебуватиме в центрі уваги форуму — їй буде присвячено виставкову зону площею понад 1000 кв. м.

Крім того, на учасників КМЕФ чекають дискусії про розвиток економіки, промисловості, фінансової системи та освіти. Серед тем панельних дискусій — покращення інвестиційного клімату в країні, розвиток експорту від сировини до продуктів із доданою вартістю, стратегії інклюзивного зростання, майбутнє агробізнесу тощо.

Історія КМЕФ

На першому КМЕФ, який відбувся у 2014 році, було окреслено контури структурних реформ, необхідних нашій країні для економічного прориву. Під час КМЕФ-2015 експерти визначили найдієвіші інструменти для цього прориву. Головним висновком стала порада Україні не віддавати економіку на поталу вільного ринку, а цілеспрямовано управляти нею за допомогою трикутника «влада — бізнес — суспільство». Форум 2016 року було присвячено стратегічним питанням: як залучити до нашої країни інвестиції та як Україні стати частиною глобального процесу Четвертої промислової революції.

Для участі в четвертому форумі, який у жовтні 2017-го зібрав 113 спікерів із 30 країн світу, понад 1300 гостей та 210 представників ЗМІ, до Києва завітали численні делегації потенційних інвесторів, які ознайомилися з бізнес-можливостями України. Таким чином, Київський міжнародний економічний форум працює над поліпшенням репутації країни у світі, а чимало підприємців знаходять під час його роботи партнерів, клієнтів та нові контакти для розвитку бізнесу.

За новинами КМЕФ можна стежити на сайті форуму та на його офіційній сторінці у Facebook.

Київський міжнародний економічний форум (Kyiv International Economic Forum, KIEF) — постійно діючий майданчик для формування стратегії економічного розвитку України. Орієнтований на організацію діалогу експертів, бізнесу та влади, запозичення кращого світового досвіду, створення «дорожньої карти» розвитку та сприяння конвертації ідей у реальні дії. www.forumkyiv.org

Акціонерне товариство «Райффайзен Банк Аваль» є частиною банківської групи Райффайзен Інтернаціональ Банк-Холдинг АГ, Австрія (із жовтня 2010 р. — Райффайзен Банк Інтернаціональ АГ). Станом на 31 грудня 2017 року Група РБІ володіла 68,28% акцій українського банку, Європейський банк реконструкції та розвитку — 30% акцій. Широкий перелік стандартних та новітніх банківських послуг надаються більш ніж 2,5 млн. клієнтам Райффайзен Банку Аваль через загальнонаціональну мережу, до якої станом на кінець 2017 року входили 500 відділень по всій Україні. www.aval.ua

contact-photo

Організаційний комітет

Реєстрація учасників

Спікери та партнери

Слідкуйте за нами

Бажаєте отримати більш детальну інформацію?
Будь ласка, залиште Ваші контактні дані і ми перетелефонуємо
Поле Ім’я повино бути заповнено
Поле Телефон повино бути заповнено